Καλάθι αγορών:

    Άδειασμα

Εγγραφή Νέου Μέλους
Νέο Μέλος

Σας καλώσορίζουμε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για να Εγγραφείτε παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία της φόρμας που φαινεται παρακάτω. Μετά την αποστολή της φόρμας με τα στοιχεία σας, θα σας αποσταλλεί μέσω email ένα Link (σύνδεσμος) στον οποίο θα πρέπει να τον πατήσετε για να πιστοποιηθεί η εγκυρότητα των στοιχεών σας και να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Όνομα Χρήστη (username)* (απο 4 έως 12 χαρακτήρες)
Κωδικός χρήστη *
Επανάληψη Κωδικού χρήστη *
e-mail*
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ονομα *
Επώνυμο *
Διεύθυνση
Ταχ. κώδικας
Πόλη
Χώρα
Τηλέφωνο
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης
Επιθυμώ να μου αποστελλονται νέα σχετικά με το ηλ. κατάστημα
Εγγραφή Καθαρισμός
Όροι Χρήσης

Γενικές πληροφορίες

Η παρούσα ιστοσελίδα αφορά την εταιρεία Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ακαδημίας 6,Ιωάννινα, Ελλάδα, Τηλέφωνο: (+30) 2651068330 Η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Οποιεσδήποτε μεταβολές θα εφαρμόζονται άμεσα. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επιφυλάσσεται του δικαιώματος να διακόψει ή να κάνει αλλαγές ή ενημερώσεις σε σχέση με την ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της, καθώς και να περιορίσει, να αρνηθεί ή να διακόψει την πρόσβαση οποιουδήποτε ατόμου στην ιστοσελίδα της ή σε οποιοδήποτε μέρος της με άμεση ισχύ και χωρίς ειδοποίηση οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.

Η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα την χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. Οι σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος λειτουργούν υπό την επίβλεψη της Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα την οδό Ακαδημίας 6 , Ιωάννινα. Σε περίπτωση που οι όροι χρήσης έρχονται σε σύγκρουση με την ασφάλεια και απόρρητο συναλλαγών, οι όροι και οι προϋποθέσεις θα κυριαρχούν.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, κειμένων κ.λπ. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι τα δικά σας δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας προσβάλλονται από το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας ώστε να διερευνήσουμε το ζήτημα και αν κριθεί απαραίτητο να αφαιρέσουμε το συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Σύνδεσμοι

Η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συσχετιζόμενης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες οι οποίες μπορεί να συνδέονται με την δική μας ιστοσελίδα. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη διευκόλυνση σας και η πρόσβαση σε αυτές είναι με δική σας ευθύνη.

Περιορισμός ευθύνης και αποποιήσεις

Η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεσμεύεται ως προς την ικανοποιητική ποιότητα και καταλληλότητα των προϊόντων της για το σκοπό για τον οποίο αυτά παρέχονται και ότι ανταποκρίνονται στην περιγραφή τους. Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

Ούτε η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., συνεργάτες, πάροχοι άδειας και προμηθευτές της εγγυώνται ή κάνουν οποιαδήποτε δήλωση ότι (i)η ιστοσελίδα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, (ii)η ιστοσελίδα θα λειτουργεί χωρίς διακοπή, εγκαίρως, με ασφάλεια ή χωρίς σφάλμα ή (iii) ότι τα αποτελέσματα που αποκτώνται από τη χρήση της ιστοσελίδας (περιλαμβανομένων οποιωνδήποτε πληροφοριών και υλικών στην παρούσα ιστοσελίδα) θα είναι ορθά, πλήρη, ακριβή, αξιόπιστα ή θα πληρούν κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο τις απαιτήσεις σας. Η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Σε καμία περίπτωση, η ευθύνη της Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. κατά την παρούσα εγγύηση, δεν υπερβαίνει την τιμή που καταβλήθηκε για την αγορά του προϊόντος. Σε καμία περίπτωση η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιά ή απώλεια λογισμικών προγραμμάτων ή αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης δεδομένων ή μολύνσεις από ιούς ή άλλες αιτίες.

Εφαρμογή νόμου και δικαιοδοσία

Αποδέχεστε ότι οποιαδήποτε διένεξη προκύψει από την χρήση αυτής της ιστοσελίδας θα διευθετηθεί κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Οποιαδήποτε διένεξη προκύψει από την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, από τους όρους, την ασφάλεια και προστασία, τη διαφήμιση ή τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος, θα διευθετηθεί κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η Χ.ΖΗΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τη διαθεσιμότητα κάποιων προϊόντων χωρίς προειδοποίηση. Ενδέχεται κάποιο προϊόν να μην είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα αναγράφεται με αριθμό .ένα(1),δύο(2)κ.τ.λ. η διαθεσιμότητα των προϊόντων. Όταν ο αριθμός είναι μηδέν(0) το προϊόν δεν διατίθεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή μπορεί να διατεθεί κατόπιν παραγγελίας . Οι διάφορες προσφορές προϊόντων, ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Θα λάβετε την επιβεβαίωση αποστολής της παραγγελίας σας με e-mail. Σε περίπτωση που δεν έχει προσδιοριστεί ημερομηνία παράδοσης, θα λάβετε την παραγγελία σας σε λογικό χρονικό διάστημα. Προσπαθούμε να εκτελούμε όλες τις παραγγελίες εντός 3 εργάσιμων ημερών.